Islamofobia

Islamofobia on Muslimiveljeskunnan lanseeraama termi, johon Taantumuksellinen Vasemmisto on dogmaattisessa sokeudessaan innokkaasti tarttunut. Islamofobia on monin tavoin hyvin omituinen termi ja samalla ilmiönä hämmentävä. Se on masentava osoitus ihmisen ajattelukyvyn puutteista ja islamofobia-1taipumuksesta hukata moraalinen kompassi täydellisen väärän tilannearvion myötä.

Islamofobian käyttö suosittuna leimakirveenä on jo lähtökohtaisesti vastenmielistä. Sen myötä yritetään estää idean kriittinen tarkastelu eli sensuroida kaikki Islam-kritiikki. Leimakirveen käyttäjän tavoitteena on siis Suuren Keskustelun tyrehdyttäminen heti alkuunsa, mikä on länsimaisen sivistuksen perusidean vastaista!  Siihen turvautuessaan Taantumuksellinen Vasemmisto osoittaa olevansa sananvapauden vastainen toimija, joka on tyystin kadottanut liberaalit juurensa.

Käyttäessään islamofobiaa argumentointinsa apuna – tai tyypillisemmin silkkaan mustamaalaukseen – sekä Taantumuksellinen Vasemmisto yleisesti että feministit erityisesti liittoutuvat siis islamistien kanssa. Varsinkin feministeiltä tämä on uskomattoman heikko esitys – voisi luulla, että islamistit ovat viimeisiä liittolaisia feministeille.

Katso myös Muslimiveljeskunta, Taantumuksellinen Vasemmisto, Suuri Keskustelu.