Strutsiprikaati

Strutsiprikaati kuvaa taantumukselliseen vasemmistolaisuuteen kytkeytyvää taipumusta todellisuudesta irtautuvaan toiveajatteluun ja pään pensaaseen pistämiseen – strutsin kohdalla hiekkaan työntämiseen. Strutsiprikaatin jäsen kieltäytyy itsepintaisesti tunnistamasta ja tunnustamatta todisteita – Strutsiprikaati 2vaikka ne olisivat päivänselviä ja kaikkien nähtävillä. Hän pyrkii selittämään asiat niin että hänen ei tarvitse kohdata objektiivisia faktoja. Erityisesti Islamiin liittyen kyse on täydellisestä sokeudesta mitä tulee sekä poliittisen Islamin tavoitteisiin että väkivaltaiseen Jihadismiin.

Strutsiprikaatin käsite on kanadalaisen professorin Gad Saadin luomus. Hän käyttää nimitystä The Ostrich Brigade. Gad Saad käsittelee asiaa satiirin keinoin kahdessa herkullisessa Youtube-videossa:

Ensimmäisessä nauhoitteessa strutsiprikaatin jäsen nimeltä Rejectus Maximus osallistuu muka tieteelliseen kokeeseen yrittäen tunnistaa nimettyjä asioita yhdistäviä tekijöitä. 43 jihadistijärjestön nimeäminen ei saa koehenkilöä oivaltamaan, että yhdistävä tekijä voisi olla Islam. Sen sijaan hän arvelee, että kyse on jonkinlaisesta seikkailunhaluisia poikia yhdistävästä ryhmäaktiviteetista.

Toisessa nauhoitteessa strutsiprikaatin jäsen ristikuulustelee kiinni saatua terroristia. Jälleen kerran prikaatin jäsen kieltäytyy uskomasta että uskonnolla voisi olla yhteys tappamiseen. Tämä siitäkin huolimatta, että terroristi toistaa moneen kertaan että nimenomaan harras uskonnollisuus on ollut syynä veritekoihin. Lopuksi terroristi turhautuu ja alkaa epäillä kuulustelijansa toimivan huumeiden vaikutuksen alaisena.

Katso myös Islamilaiset selittelijät, Kastraattikomppania, Taantumuksellinen Vasemmisto, Jihad.